Skip to main content

Ben jij die enthousiaste man of vrouw die als dé medewerker Finance binnen ons team de verbanden gaat leggen tussen de cijfers, de uitvoering op de bouwprojecten en de kansen en risico’s? Kun jij met jouw kennis en ervaring de verschillende processen verbeteren en onze financiële huishouding naar een hoger plan trekken?
Dan is Vesting Bouw op zoek naar jou!

Wie is Vesting Bouw?

Wij zijn Vesting – de bouwmeesters. Een mooi bouwbedrijf met loyale partners en uitstekende vakmensen. We bouwen, renoveren en transformeren. Dat doen we voor fijne opdrachtgevers, particulier en zakelijk, in het luxere segment. Woningen of kantoren. Liefst vanaf nul, samen optrekken met de architect, onze onderaannemers en leveranciers. Want bij Vesting Bouw staan samenwerking en plezier voorop. Gewoon lekker bouwen, slimme oplossingen bedenken, mooie dingen neerzetten met elkaar. We organiseren het volledige bouwproces, managen de projecten van A tot Z. Met een relatief klein team kunnen we grote projecten aan.

Wie hebben we nodig?

Geen traditionele boekhouder die graag bonnetjes telt, want wij zijn een eigentijds bouwbedrijf en zetten in op digitalisering. Daarom hebben we flink geïnvesteerd in AFAS. Dat willen we uitbouwen, want we kunnen daar veel meer mee dan we nu doen, ook op het gebied van projectbewaking en sturen op data. Dus hebben we iemand nodig die hierin thuis is. Die gewoon dagelijks de facturen betaalt en verstuurt, maar ook een stuk projectbewaking doet, de resultaten analyseert, de directie adviseert over risico’s en kansen en uiteindelijk uitgroeit tot onze financiële controller.

Dit is méér dan een kantoorbaan

Gevoel voor de bouwwereld en basiskennis van materialen vinden we belangrijk, zodat we allemaal dezelfde taal spreken. Je moet regelmatig met uitvoerders overleggen en de status van projecten opnemen. Dus weten waar je het over hebt. Maar kom je uit een andere sector? Geen probleem. Dan nemen we je gewoon mee de bouwplaats op. Daar gebeurt het. We houden er allemaal van om af en toe in de bagger te staan. Als dat ook voor jou geldt, dan komt het vast goed.

Wie ben jij ?

HBO geschoold (minimaal niveau 5)
Minimaal 5 jaar bedrijfseconomische werkervaring
Ambitieus, servicegericht, gericht op verbeteren van de teamprestaties
Leuk persoon met een hands on mentaliteit
Analytisch, doortastend en punctueel
Flexibel, gedreven en communicatief vaardig
Zelfstandig, zelfsturend en oplossingsgericht

Wat kun je in ons team inbrengen?

Eigen professionele mening
Ervaring in het verwerken van dagelijkse administratie
Kennis van de bouwbranche
Goede kennis van financiële bouwsoftware van AFAS
Goede kennis van het Nederlands en het Engels

Wat ga je allemaal doen?

  • Verder uitbouwen/ontwikkelen van de financiële administratie en interne-organisatie
  • Optimaliseren van AFAS Bouwsoftware als ERP systeem
  • Verwerken van de dagelijkse administratie (inkoop-, verkoop-, bank- en projectadministratie)
  • Ondersteunen bij office management
  • Verzorgen van management informatie inclusief periodieke rapportage
  • Analyseren van bedrijfs- en projectresultaten
  • Opstellen van prognoses en budgetten
  • Contact onderhouden met externe partijen zoals de bank en de accountant

Wat bieden we je?

Daar komen we altijd uit!

Samengevat:

De collega die wij zoeken houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen over de financiële huishouding van het bedrijf. Je staat stevig in je schoenen en combineert degelijkheid met snelheid en pro-activiteit. Je brengt structuur en regelmaat in de verwerking en rapportering en zorgt voor periodieke, adequate management rapportages. Belangrijk is dat je mee kunt denken en vooruit kunt denken, zodat we met elkaar grip kunnen houden op de ontwikkelingen van de bouwprojecten en met plezier kunnen werken aan de toekomst van Vesting Bouw.

Meer weten of solliciteren?

Mail je motivatie en CV naar dh@vestingbouw.nl. Of bel met Dennis via 0229-222066.

Meer weten of solliciteren?

Mail je motivatie en CV naar dh@vestingbouw.nl. Of bel met Dennis via 0229-222066.