We bouwen, renoveren en transformeren

Voor particulieren en voor zakelijke opdrachtgevers, meestal in het hogere segment.

De projecten regelen we van A tot Z. Van de schets tot de plinten. Van de vergunningen tot de communicatie met omwonenden. Heeft u al een ontwerp? Dan vertalen we dat naar een bouwtekening, een plan van aanpak en een offerte. Hoe eerder we aanschuiven, hoe beter we kunnen meedenken. Zo voorkomen we dat het kostenplaatje hoger uitvalt dan verwacht.

We werken met vaste partners. Dat is heilig voor ons.

Het betekent dat we altijd snel een prijs hebben, en dat offertes compleet zijn: geen aannames, geen grijze gebieden. Over een open begroting kunnen we een open discussie voeren. Dat is hoe wij graag werken. U ziet wat alles kost en kunt zelf keuzes maken. In de uitvoering weten we dat we op elkaar kunnen rekenen en snel kunnen schakelen. En zoals wij op onze partners kunnen vertrouwen, kunt u van ons op aan. In de afspraken die we maken en in de kwaliteit waar we voor staan.

Sandra Roozen
particulier opdrachtgever

“Ze luisteren goed, zijn prettig in de omgang en komen afspraken gewoon na. Ik had net de sleutel gekregen en we gingen meteen verbouwen. Dennis heeft toen een briefje in de bus gedaan bij alle buren met zijn telefoonnummer, in geval van vragen of overlast. Later hoorde ik dat dat erg gewaardeerd is in de buurt. Fijn! Voor mij het bewijs dat ze verder denken dan stenen stapelen, net even die aandacht, dat persoonlijke. Goeie vaklui ook. Ik heb me altijd een gewaardeerde klant gevoeld. En omdat ik tevreden was, wilde ik dat zij ook tevreden waren over mij als opdrachtgever. Zo werkt dat. Iedereen blij.”

Frank Appel
4U2, Afbouwspecialist in wanden, vloeren en plafonds

“Het is die West-Friese mentaliteit: je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. En dat doet Dennis. We gaan één op één erin, spreken een vaste prijs af. Heerlijk open, we hoeven elkaar niet voor de gek te houden, dat is zo lekker werken. En hij betaalt ook nog snel.”

Wouter Ebbing
P. Vriend Sloopwerken

“Gelukkig kunnen we in deze tijd kiezen voor wie we werken. En voor Vesting Bouw werken we altijd graag. Afspraak is afspraak, ze hebben een goeie planning en prijs is prijs. Het is wat het is en dan gaan we aan de slag. Je wordt niet uitgeknepen en als er een probleem is lossen we dat samen op, niet ten koste van anderen. Dat is prettig samenwerken.”

Simon Steur
Steur Staalconstructies

“Al die jongens zijn hartstikke fijne gasten. Ze weten waar ze het over hebben. De visie van Vesting Bouw is: één partij voor elk onderdeel en dat werkt goed. We rekenen en we weten dat we scherp moeten zijn. Maar als Vesting Bouw de opdracht krijgt, krijgen wij ‘m ook. Als ze iets aan ons vragen doen we dat, maar als wij hun wat vragen komt het ook voor elkaar.”