Skip to main content

De wijsheid? Nee, die hebben wij ook niet in pacht. Maar we weten wel hoe het niet moet. En dus werken we anders dan andere bouwbedrijven. Want concurreren om prijzen? Doen we niet aan. Vandaag opdracht, morgen starten? Ook niet. Telkens andere onderaannemers inschakelen? Houden we niet van.

Wat we dan wel doen? Gewoon goed én mooie dingen bouwen. Met plezier en betrouwbare vaste partners. Voor leuke opdrachtgevers. Met open communicatie. De prijzen op tafel en een eerlijke planning. Zodat we onze afspraken met die opdrachtgevers ook echt na kunnen komen en daarmee meer dan tevreden klanten hebben.

Wij zoeken
Om ons werk zo goed mogelijk te blijven doen, zoeken we versterking. Als meewerkend uitvoerder heb je, met een MBO- of MTS-bouwkunde diploma op zak, een stevig theoretisch fundament. Daarnaast ben je leergierig, wil je jezelf ontwikkelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je sociaal en communicatief vaardig.  Natuurlijk beschik je over een rijbewijs BE en een certificaat VCA-vol.

In jouw rol als meewerkend uitvoerder geef je leiding en stuur je het bouwteam aan. Het is jouw taak op de planning te maken en te bewaken, om zo het project tot een succesvol einde te brengen.
Je bent daarbij het aanspreekpunt voor alle leden van het bouwteam maar vindt het ook leuk om zelf mee te werken aan projecten.

Wij bieden
Ja, we zijn best wel een beetje veeleisend. Maar daar krijg je ook veel voor terug. Want deze leuke en brede functie bied je veel afwisseling en echte betrokkenheid bij het project. Je werkt veel samen met al je collega’s want we zijn een klein en hecht team en natuurlijk met onze vaste bouwpartners. Natuurlijk kun je rekenen op goede primaire en secundaire voorwaarden. Dat spreekt voor zich.

Meer weten of solliciteren?

Mail je motivatie en CV naar dh@vestingbouw.nl. Of bel met Dennis via 0229-222066.

Meer weten of solliciteren?

Mail je motivatie en CV naar dh@vestingbouw.nl. Of bel met Dennis via 0229-222066.