Skip to main content

De wijsheid? Nee, die hebben wij ook niet in pacht. Maar we weten wel hoe het niet moet. En dus werken we anders dan andere bouwbedrijven. Bij ons gaat het niet om de laagste prijs. Of het werk zo snel mogelijk af. We willen gewoon goed bouwen. Mooie dingen maken. Zodat we meer dan tevreden klanten hebben.

Om die mooie opdrachten zo goed mogelijk te blijven doen, zoeken we een timmerman. Iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Die van aanpakken weet. En die wil leren. We zoeken namelijk goede vakmannen die we kunnen opleiden tot de beste vakmannen.

Waarom je bij Vesting Bouw zou willen werken?

Natuurlijk omdat we goede arbeidsvoorwaarden hebben. Maar ook omdat je bij ons écht mooie dingen kunt maken, met knappe spullen werkt en in de nieuwste MAN-bus rijdt. En omdat je precies weet wie jouw collega’s zijn. Want we zijn een klein team, werken veel samen en vinden het belangrijk dat iedereen weet waar de ander mee bezig is. Gewoon, omdat dat lekker werkt, maar ook omdat we dan de kwaliteit die we beloven, kunnen blijven bieden.

Solliciteren?

Mail je cv en motivatie naar dh@vestingbouw.nl t.a.v. Dennis Honkoop. Vragen? Bel Dennis op 0229 222 066

Solliciteren?

Mail je cv en motivatie naar dh@vestingbouw.nl tav Dennis Honkoop.
Vragen? Bel Dennis op 0229 – 222 066