Verbouw van een enorm monumentaal pand tussen Spuistraat en Nieuwezijds Voorburgwal: 4.000 vierkante meter uitslopen en verbouwen tot inspirerende kantoorruimtes voor het Mindspace-concept. Toch was niet de omvang, maar de logistiek van dit project de grootste uitdaging. Het pand ligt immers midden in de stad, achter het Paleis op de Dam.

Daarbij kwam dat de hoofdtoegang, trappenhuis en derde verdieping als eerste gereed moest zijn én in gebruik moest kunnen worden genomen, terwijl de bouwwerkzaamheden verder gingen. Als coördinator stuurden wij internationale nevenaannemers aan. We zijn blij met het vertrouwen van de opdrachtgever en trots dat onze vlag op deze bijzondere locatie mocht wapperen.

Project

Renovatie Spuistraat – Nieuwezijds Voorburgwal

Opdrachtgever

Klein Kantoor

Wat wij doen

Verbouw/renovatie